Deze varkenshaas uit de slowcooker is een makkelijk te maken stukje vlees dat lekker sappig en mals is. De combinatie van specerijen en barbecuesaus maakt het een smaakvolle maaltijd die perfect is voor drukke dagen. Erg lekker met bijvoorbeeld aardappelpuree of rijst.
Varkenshaas is een mager stuk vlees en kan uitdrogen als het te gaar wordt. Controleer de temperatuur met een vleesthermometer en haal het uit de slowcooker op 63°C.
Je kunt overgebleven varkenshaas tot 3 dagen in de koelkast bewaren in een luchtdichte verpakking.
Voor wat extra smaak kun je kiezen voor één van de optionele kruiden. Voeg ze toe tijdens het mengen van de saus.
Varkenshaas is een mager stuk vlees en kan uitdrogen als het te gaar wordt. Controleer de temperatuur met een vleesthermometer en haal het uit de slowcooker op 63°C.
Je kunt overgebleven varkenshaas tot 3 dagen in de koelkast bewaren in een luchtdichte verpakking.
Voor wat extra smaak kun je kiezen voor één van de optionele kruiden. Voeg ze toe tijdens het mengen van de saus.
Energie | 527 kcal |
---|---|
Vetten | 9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 60 g |
waarvan suikers | 48 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 48 g |
Zout | 4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept