Gochujang Saus

(Nog geen beoordelingen)

Deze heerlijke, romige, zijdezachte gochujang saus is een veelzijdige aanvulling op een grote verscheidenheid aan gerechten. Of je het nu gebruikt als dip voor kip, druppelt over een poké bowl, of in een salade mengt - het voegt altijd iets extra's toe.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Totaal
    5 min

Ingrediënten

Aantal porties:
6

Benodigdheden

  • Kleine kom

Bereiding

  1. Stap 1 Meng alle ingrediënten samen in een kleine kom. Proef en pas aan naar smaak.
  2. Stap 2 Je kunt het ook verdunnen met een eetlepel water als je een dunnere consistentie wilt.
  3. Stap 3 Serveer als dip met gegrilde kip, als dressing voor een romige koolsalade, of als spread op een burger.

Tip

Als je gochujangpasta gebruikt, start dan met 1-2 theelepels en voeg misschien een beetje honing toe om het wat zoeter te maken.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 112 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 13 september 2024

Tip

Als je gochujangpasta gebruikt, start dan met 1-2 theelepels en voeg misschien een beetje honing toe om het wat zoeter te maken.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 131 kcal
Vetten 14.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.9 g
Koolhydraten 1.4 g
waarvan suikers 0.8 g
Vezels 0 g
Eiwitten 0.1 g
Zout 0.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account