Gewoon lekker zo'n alledaags "balletje" met een fijne jus.
Doordat je het gevormde gehakt een half uurtje in de koeling legt, blijft het gehakt stevig en valt het tijdens het bakken niet uit elkaar.
De koeltijd is niet bij het kookproces inbegrepen.
Doordat je het gevormde gehakt een half uurtje in de koeling legt, blijft het gehakt stevig en valt het tijdens het bakken niet uit elkaar.
De koeltijd is niet bij het kookproces inbegrepen.
Dit gerecht krijgt een 6 van de 10. De champignons zijn een pluspunt, omdat ze bijdragen aan de groente-inname. Het gebruik van gehakt, vloeibaar bakproduct voor het bakken en een kleine hoeveelheid suiker in de saus maken het gerecht echter wat calorierijker en minder optimaal. Door het te serveren met een royale portie extra groenten kan de maaltijd wel goed in balans worden gebracht.
Energie | 444 kcal |
---|---|
Vetten | 34.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.4 g |
Koolhydraten | 7.8 g |
waarvan suikers | 3.9 g |
Vezels | 1.5 g |
Eiwitten | 20 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept