Deze pannenkoekjes zijn elk seizoen lekker, maar zijn extra lekker om jezelf mee op te warmen tijdens een koude winterochtend. Ze brengen de geur en smaak van de herfst en winter direct in je keuken. Serveer ze met een scheutje ahornsiroop en een snufje kaneel voor het ultieme herfstontbijt. Bekijk het recept voor zelfgemaakte pompoenpuree hier.
Dit recept bevat pompoenpuree, wat een pluspunt is vanwege de vezels en vitamines. Echter, het gebruik van witte bloem en toegevoegde suiker (basterdsuiker en de aanbevolen ahornsiroop) maakt het minder gezond dan een ontbijt op basis van volkoren producten en zonder toegevoegde suikers. Hierdoor is het meer een traktatie dan een alledaagse gezonde keuze.
Energie | 268 kcal |
---|---|
Vetten | 6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 45 g |
waarvan suikers | 10 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 8 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept