Een dun plakje biefsuk van 75 - 100 gram in een marinade met rode wijn, gekneusde peperkorrels, rozemarijn, ui en knoflook. Na een marinade tijd van 60 minuten of langer even bakken en voilá lekker met alle soorten groente en een garnituur van aardappel.
Pas dit recept eenvoudig aan op jouw dieetwensen.
Vul je voorkeuren in en geniet van een maaltijd die perfect bij jou past.
Zorg dat het vlees op kamer temperatuur is.
Ook lekker met salie en citroentijm in plaats van rozemarijn.
Zorg dat het vlees op kamer temperatuur is.
Ook lekker met salie en citroentijm in plaats van rozemarijn.
Energie | 188 kcal |
---|---|
Vetten | 3.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.1 g |
Koolhydraten | 10 g |
waarvan suikers | 4.7 g |
Vezels | 2.3 g |
Eiwitten | 24.7 g |
Zout | 0.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept