Pittige Garnalen Pasta

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Een eenvoudig, maar lekker hoofdgerecht met gewone dagelijkse ingrediënten en snel klaar.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    15 min
  • Totaal
    30 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Hapjespan of wok
  • Mes
  • Snijplank
  • Pan

Bereiding

  1. Stap 1 Verhit de olie in de wok en fruit de ui, knoflook en de rode peper op middelhoog vuur al omscheppend 3 minuten.
  2. Stap 2 Zet het vuur hoger, voeg de tomaten toe en bak 3 minuten.
  3. Stap 3 Kook ondertussen de pasta volgens de beschrijving op de verpakking gaar.
  4. Stap 4 Voeg tomatenpuree, wijn, snuf zout en peper naar smaak toe en laat dit geheel zachtjes 10 minuten pruttelen.
  5. Stap 5 Schep er de garnalen en de bosui door en laat alles door en door verwarmen.
  6. Stap 6 Serveer de inhoud van de wok op de pasta en garneer met de peterselie eneventueel een plakje citroen. Lekker met wat extra groente naar keuze.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 487 keer bekeken
  • 4 keer bewaard
  • 31 juli 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 480 kcal
Vetten 9.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.6 g
Koolhydraten 74.2 g
waarvan suikers 11.3 g
Vezels 6.9 g
Eiwitten 21.7 g
Zout 1.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account