De tagliolini al tartufo heb ik zo gekocht. De doperwten heb ik samen met de pasta in één pan gekookt. De cantharellen zijn gebakken met sjalot- en knoflooksnippers en stukjes Parmaham, Daarna met een scheutje cognac, witte wijn en room afgemaakt.
In plaats van tagliolini al tartufo kun je ook gewone tagliolini of dunne spaghetti gebruiken,
De cantharellen kun je vervangen door bijvoorbeel kastanjechampignons.
In plaats van tagliolini al tartufo kun je ook gewone tagliolini of dunne spaghetti gebruiken,
De cantharellen kun je vervangen door bijvoorbeel kastanjechampignons.
Energie | 700 kcal |
---|---|
Vetten | 22.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.2 g |
Koolhydraten | 80.8 g |
waarvan suikers | 8.1 g |
Vezels | 8.3 g |
Eiwitten | 27 g |
Zout | 3.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept