De peultjes met de shiitake en varkensreepjes zijn Aziatisch gekruid met o.a. ketjap manis en sambal badjak. De rijst is gebakken met kerriepoeder en gebakken uitjes.
De rijst lukt het beste als je de rijst ruim van tevoren (liever een dag tevoren) kookt. De rijst moet goed afgekoeld zijn.
De peultjes moeten lekker knapperig blijven.
De rijst lukt het beste als je de rijst ruim van tevoren (liever een dag tevoren) kookt. De rijst moet goed afgekoeld zijn.
De peultjes moeten lekker knapperig blijven.
Energie | 731 kcal |
---|---|
Vetten | 24.23 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.18 g |
Koolhydraten | 94.69 g |
waarvan suikers | 29.87 g |
Vezels | 8.44 g |
Eiwitten | 32.13 g |
Zout | 4.45 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept