Deze bloemkoolsoep herinnert mij aan mijn jeugd. Als er bloemkool over was maakte mijn moeder altijd deze soep en voegde er een beetje rijst aan toe. We vinden de soep nog altijd lekker.
Ook ik maak, net als mijn moeder, deze soep meestal van overgebleven bloemkool.
Ik bewaar het water waarin de bloemkool is gekookt en voeg er bouillontabletten aan toe.
Maar ook met verse bloemkool smaakt de soep erg lekker.
Ook ik maak, net als mijn moeder, deze soep meestal van overgebleven bloemkool.
Ik bewaar het water waarin de bloemkool is gekookt en voeg er bouillontabletten aan toe.
Maar ook met verse bloemkool smaakt de soep erg lekker.
Energie | 31 kcal |
---|---|
Vetten | 0.84 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.41 g |
Koolhydraten | 5.03 g |
waarvan suikers | 0.99 g |
Vezels | 0.72 g |
Eiwitten | 1.23 g |
Zout | 1.49 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept