Deze smaakvolle langzaam gegaarde kip combineert de rijke smaken van knoflook en Parmezaanse kaas, wat zorgt voor een eenvoudige en heerlijke maaltijd. De kippendijen worden mals en sappig in de slowcooker bereid, samen met aardappeltjes, waardoor je een complete maaltijd hebt.
Eventuele restjes kun je in een luchtdichte verpakking tot 4 dagen in de koelkast bewaren.
Dep de kippendijen droog voordat je ze bakt. Zo krijgt je een mooi bruin korstje.
Eventuele restjes kun je in een luchtdichte verpakking tot 4 dagen in de koelkast bewaren.
Dep de kippendijen droog voordat je ze bakt. Zo krijgt je een mooi bruin korstje.
Energie | 526 kcal |
---|---|
Vetten | 37.94 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11.04 g |
Koolhydraten | 21.79 g |
waarvan suikers | 0.97 g |
Vezels | 2.64 g |
Eiwitten | 24.41 g |
Zout | 42.21 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept