Bij het leegmaken van onze vriezer stuitte ik op twee schnitzels die ik vergeten was. Ook nog twee puntpaprika's die op moesten. De schnitzels zijn niet gepaneerd. De paprikasaus heb ik gemaakt met rode ui, verse paprika, rode wijn en een scheutje slagroom. De saus smaakte erg lekker.
Kipschnitzels of Kalkoenschnitzels zijn ook een optie.
Drie kleuren paprikasaus is ook lekker en geeft ook een andere uitstraling.
In plaats van slagroom kun je ook kookroom of crème fraîche gebruiken.
Kipschnitzels of Kalkoenschnitzels zijn ook een optie.
Drie kleuren paprikasaus is ook lekker en geeft ook een andere uitstraling.
In plaats van slagroom kun je ook kookroom of crème fraîche gebruiken.
Energie | 587 kcal |
---|---|
Vetten | 32.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6 g |
Koolhydraten | 23.6 g |
waarvan suikers | 6.4 g |
Vezels | 3.7 g |
Eiwitten | 33.6 g |
Zout | 2.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept