Zonnige salade van flageolets met paprika en tomaatjes

(Nog geen beoordelingen)

Flageolets zijn groene kidneybonen waar je een heerlijke salade van kunt maken. Lekker met rode ui, gele paprika, kleine tomaatjes en basilicum.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    4 min
  • Totaal
    14 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2
  1. Salade
  2. Dressing

Benodigdheden

  • Vergiet
  • Schaal

Bereiding

  1. Stap 1 Meng de flageolets, paprika, rode ui, tijm en tomaatjes door elkaar.
  2. Stap 2 Maak de dressing met de rodewijn-azijn, olijfolie, peper, zout en honing.
  3. Stap 3 Meng de dressing met de salade. Laat de salade wat intrekken.
  4. Stap 4 Verdeel op het laatst de basilicumblaadjes door de salade.

Tip

De salade is de volgende dag ook nog lekker. Laat dan de basilicum nog even weg.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 143 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 19 juni 2024

Tip

De salade is de volgende dag ook nog lekker. Laat dan de basilicum nog even weg.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 342 kcal
Vetten 22 g
waarvan verzadigde vetzuren 3 g
Koolhydraten 29.5 g
waarvan suikers 3.4 g
Vezels 16 g
Eiwitten 8 g
Zout 0.9 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account