Slowcooker Nacho Dip

(Nog geen beoordelingen)

Deze heerlijke nacho dip combineert sappig rundvlees, pittige salsa en smeuïge smeltkaas voor een onweerstaanbare snack. Perfect om te serveren met tortillachips of vers brood!

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    4 uur
  • Totaal
    4 uur 15 min
Nacho Dip
Nacho dip is een populaire, romige saus gemaakt van gesmolten kaas, vaak gecombineerd met ingrediënten zoals jalapeños, tomaten en ui, perfect om tortillachips in te dippen.

Ingrediënten

Aantal porties:
25

Bereiding

  1. Stap 1 Bak en gehakt en de ui in een grote koekenpan op middelhoog vuur tot het vlees niet meer roze is. Goed laten uitlekken.
  2. Stap 2 Doe het in een ingevette slowcooker van 3 liter en roer er de kaas, salsa en knoflookpoeder er doorheen. Dek af en kook op lage temperatuur gedurende 3 tot 4 uur.
  3. Stap 3 Roer nogmaals goed door en serveer warm met tortillachips of in blokjes gesneden brood.

Tip

Voeg ook eens andere ingrediënten toe om de dip naar eigen smaak aan te passen, zoals roomkaas of andere soorten kaas.

Je kunt ander vlees gebruiken in de nacho dip, zoals bijvoorbeeld kip.

Je kunt de nacho dip opnieuw opwarmen in de magnetron. Roer af en toe door.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 882 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 10 juni 2024

Tip

Voeg ook eens andere ingrediënten toe om de dip naar eigen smaak aan te passen, zoals roomkaas of andere soorten kaas.

Je kunt ander vlees gebruiken in de nacho dip, zoals bijvoorbeeld kip.

Je kunt de nacho dip opnieuw opwarmen in de magnetron. Roer af en toe door.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 143 kcal
Vetten 10 g
waarvan verzadigde vetzuren 6 g
Koolhydraten 4 g
waarvan suikers 3 g
Vezels 0 g
Eiwitten 9 g
Zout 1.2 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account