Tja, de metereologische zomer is wel op 1 juni begonnen, maar helaas moeten we nog even wachten op echte zomerse temperaturen. Dit eenvoudige en snelle gerecht brengt hopelijk het zonnetje in huis.
Wees zuinig met zout, er zit al genoeg zout in de spekjes.
Neem i.p.v water een eetlepel van het afgegoten vocht van de snijboontjes. Dit heeft meer smaak. En maak er eventueel je puree extra smeuïg mee.
Hou je niet van witlof? Neem gewoon meer boontjes.
Wees zuinig met zout, er zit al genoeg zout in de spekjes.
Neem i.p.v water een eetlepel van het afgegoten vocht van de snijboontjes. Dit heeft meer smaak. En maak er eventueel je puree extra smeuïg mee.
Hou je niet van witlof? Neem gewoon meer boontjes.
Energie | 482 kcal |
---|---|
Vetten | 17.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.4 g |
Koolhydraten | 59.4 g |
waarvan suikers | 12.9 g |
Vezels | 9.1 g |
Eiwitten | 24.3 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept