Slowcooker Vegetarische Curry

(Nog geen beoordelingen)

Deze heerlijk aromatische vegetarische curry, gemakkelijk bereid in de slow cooker, is perfect voor een doordeweekse maaltijd. De combinatie van bloemkool, erwten, aardappelen en specerijen zorgt voor een rijke, smaakvolle maaltijd die erg voedzaam is.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    5 uur
  • Totaal
    5 uur 15 min
Pinterest
Slowcooker Vegetarische Curry
Wist je dat vegetarische curry's populair zijn vanwege hun veelzijdigheid, vaak bereid met peulvruchten en verse groenten, en met een rijkdom aan kruiden die afkomstig zijn uit verschillende Indiase regio's?

Ingrediënten

Aantal porties:
6

Bereiding

  1. Stap 1 Doe de bloemkool, erwten, aardappelen, tomaten, water, komijn, kerriepoeder, kurkuma en chilipoeder in een slow cooker.
  2. Stap 2 Kook op lage temperatuur tot de groenten gaar zijn. Ongeveer 5 tot 6 uur.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 1656 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 10 mei 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 151 kcal
Vetten 1 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 32 g
waarvan suikers 5 g
Vezels 8 g
Eiwitten 7 g
Zout 0.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account
13 mei 2024 om 16:51
Dag Ben, wat een lekkere vegetarische maaltijd en zo gemakkelijk in de slowcooker die ik ook graag gebruik. Ik heb je recept favoriet gezet en ga dit zeker een keer maken. Ik hou je ervan op de hoogte. Ben erg benieuwd naar het resultaat. Groet, Petra
Ben
14 mei 2024 om 13:42
Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Groetjes, Ben.