Spinazie met Kip Kerrie Slowcooker

Heeft het gesmaakt?
5 (1 beoordeling)

Een heerlijk recept dat ik in de loop der jaren beetje bij beetje heb aangepast. Het is makkelijk te bereiden, zit boordevol smaak en de kinderen zijn er dol op.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    5 uur
  • Totaal
    5 uur 15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4
  1. Kruiden

Bereiding

  1. Stap 1 Snijd de kipfilet in blokjes en meng deze met paprikapoeder, knoflookpoeder, chilipoeder, peper en zout. Zorg ervoor dat alle kruiden gelijkmatig verdeeld zijn over de kip.
  2. Stap 2 Plaats alle ingrediënten in de slowcooker: kipfilet, krieltjes, philadelphia, spinazie en voeg de kerriepoeder toe. Roer alles goed door zodat het goed gemengd is.
  3. Stap 3 Zet de slowcooker op een lage temperatuur en laat het gerecht 5 uur lang sudderen.
Heeft het gesmaakt?
5 (1 beoordeling)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 2847 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 9 mei 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 467 kcal
Vetten 22.19 g
waarvan verzadigde vetzuren 11.97 g
Koolhydraten 39.32 g
waarvan suikers 3.61 g
Vezels 6.13 g
Eiwitten 28.25 g
Zout 2.45 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account