Spinazie met Kip Kerrie Slowcooker

5 (1 beoordeling)

Een heerlijk recept dat ik in de loop der jaren beetje bij beetje heb aangepast. Het is makkelijk te bereiden, zit boordevol smaak en de kinderen zijn er dol op.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    5 uur
  • Totaal
    5 uur 15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4
  1. Kruiden

Bereiding

  1. Stap 1 Snijd de kipfilet in blokjes en meng deze met paprikapoeder, knoflookpoeder, chilipoeder, peper en zout. Zorg ervoor dat alle kruiden gelijkmatig verdeeld zijn over de kip.
  2. Stap 2 Plaats alle ingrediënten in de slowcooker: kipfilet, krieltjes, philadelphia, spinazie en voeg de kerriepoeder toe. Roer alles goed door zodat het goed gemengd is.
  3. Stap 3 Zet de slowcooker op een lage temperatuur en laat het gerecht 5 uur lang sudderen.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 2336 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 9 mei 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 467 kcal
Vetten 22.19 g
waarvan verzadigde vetzuren 11.97 g
Koolhydraten 39.32 g
waarvan suikers 3.61 g
Vezels 6.13 g
Eiwitten 28.25 g
Zout 2.45 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account