Een eenoudige, maar heerlijke en snelle soep als voorgerecht bij een Italiaans dinertje. Wat de titel betreft: Gewoon soep met ei, maar laten we eerlijk wezen dat klinkt toch héél anders dan Straciatella à la Romana?
Nog lekkerder om, als je meer tijd hebt zelf kippenbouillon te maken.
Liever vegetarisch kies dan voor groentebouillon blokken.
Lekker als lunch met stokbrood.
Je kunt de soep op het ei na voorbereiden. Vervolgens aan de kook brengen en het ei toevoegen. Ideaal als je gasten hebt.
Nog lekkerder om, als je meer tijd hebt zelf kippenbouillon te maken.
Liever vegetarisch kies dan voor groentebouillon blokken.
Lekker als lunch met stokbrood.
Je kunt de soep op het ei na voorbereiden. Vervolgens aan de kook brengen en het ei toevoegen. Ideaal als je gasten hebt.
Energie | 130 kcal |
---|---|
Vetten | 9.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.2 g |
Koolhydraten | 6.4 g |
waarvan suikers | 2.3 g |
Vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 5.5 g |
Zout | 0.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept