Karbonade eten we eigenlijk bijna nooit omdat we karbonade vaak droog vinden welk recept ik ook probeer. Ik kwam op het idee de karbonade te paneren net als een schnitzel. Eindelijk een lekkere sappige karbonade gegeten. Zo ga ik het vaker doen.
In plaats van maïzena gebruik je bloem.
Zorg dat de hele koekenpan bedekt is met olie. Op die manier kun je de karbonades mooi gelijkmatig bruinen.
In plaats van maïzena gebruik je bloem.
Zorg dat de hele koekenpan bedekt is met olie. Op die manier kun je de karbonades mooi gelijkmatig bruinen.
Energie | 371 kcal |
---|---|
Vetten | 17.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 15.5 g |
waarvan suikers | 1.2 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 36.1 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept