Deze romige jalapeño salsa is eenvoudig te maken en 100% verslavend. De salsa is perfect om te dippen met tortillachips of om over andere gerechten te drizzelen. Je kunt de pittigheid naar eigen smaak aanpassen.
Gebruik handschoenen bij het werken met jalapeño's om huidirritatie te voorkomen.
Gebruik een kleine lepel om de zaadlijsten en zaden uit de jalapeño's te verwijderen.
Bewaar het kookwater van de jalapeño's om de saus te verdunnen en extra smaak toe te voegen.
Gebruik handschoenen bij het werken met jalapeño's om huidirritatie te voorkomen.
Gebruik een kleine lepel om de zaadlijsten en zaden uit de jalapeño's te verwijderen.
Bewaar het kookwater van de jalapeño's om de saus te verdunnen en extra smaak toe te voegen.
Energie | 80 kcal |
---|---|
Vetten | 7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.8 g |
Koolhydraten | 4.5 g |
waarvan suikers | 2 g |
Vezels | 1.4 g |
Eiwitten | 0.7 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept