Dit eenvoudige recept voor cranberrysaus is ideaal voor de feestdagen en kan naar hartenlust worden aangepast met extra toevoegingen.
Probeer eens smaakvariaties zoals jalapeños, rode wijn, appels, gedroogde vijgen, frambozen, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, vanille-extract, gember of balsamicoazijn.
Deze cranberrysaus kan van tevoren worden bereid en blijft 4-5 dagen goed in de koelkast of kan voor maximaal drie maanden worden ingevroren.
Probeer eens smaakvariaties zoals jalapeños, rode wijn, appels, gedroogde vijgen, frambozen, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, vanille-extract, gember of balsamicoazijn.
Deze cranberrysaus kan van tevoren worden bereid en blijft 4-5 dagen goed in de koelkast of kan voor maximaal drie maanden worden ingevroren.
Energie | 95 kcal |
---|---|
Vetten | 0.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 24.6 g |
waarvan suikers | 20.1 g |
Vezels | 2.2 g |
Eiwitten | 0.4 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept