Arrabbiata saus, vernoemd naar het Italiaanse woord voor 'boos', combineert pittige peper met de rijke smaak van tomaten en knoflook. Ideaal voor een warme pastamaaltijd.
Gebruik San Marzano tomaten voor de beste smaak.
De saus wordt pittiger naarmate je deze langer bewaart. Wees dus voorzichtig met het toevoegen van extra chilivlokken.
Gebruik San Marzano tomaten voor de beste smaak.
De saus wordt pittiger naarmate je deze langer bewaart. Wees dus voorzichtig met het toevoegen van extra chilivlokken.
Energie | 128 kcal |
---|---|
Vetten | 7.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.1 g |
Koolhydraten | 15.5 g |
waarvan suikers | 8.8 g |
Vezels | 3.9 g |
Eiwitten | 3.5 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept