De prei wordt op een middelhoge warmtebron heel langzaam gegaard. Daardoor krijgt de prei een lekkere zoete smaak. De oesterzwammen en ham zijn afzonderlijk gebakken. Het grootste deel hiervan is door de stamppot gegaan en de rest erbij geserveerd.
De stamppot prei kan goed worden ingevroren.
Liever vegetarisch? Laat de ham dan weg, maar doe wat blokjes jong belegen kaas door de stamppot samen met de oesterzwammen.
De stamppot prei kan goed worden ingevroren.
Liever vegetarisch? Laat de ham dan weg, maar doe wat blokjes jong belegen kaas door de stamppot samen met de oesterzwammen.
Energie | 310 kcal |
---|---|
Vetten | 12.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.9 g |
Koolhydraten | 38.9 g |
waarvan suikers | 5.7 g |
Vezels | 6.1 g |
Eiwitten | 12.7 g |
Zout | 1.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept