Speklapjes zijn lekker (voor de liefhebber natuurlijk), maar gemarineerd nog veel lekkerder. Deze speklapjes heb ik ongeveer 2 uur gemarineerd en daarna plm. 30 minuten gebakken in de koekenpan.
Nog lekkerder worden de speklappen als je ze een nacht laat marineren.
Speklappen zijn lekker bij stamppot, maar in de zomer ook lekker op de barbecue.
Nog lekkerder worden de speklappen als je ze een nacht laat marineren.
Speklappen zijn lekker bij stamppot, maar in de zomer ook lekker op de barbecue.
Energie | 400 kcal |
---|---|
Vetten | 34.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13.2 g |
Koolhydraten | 3.3 g |
waarvan suikers | 0.4 g |
Vezels | 1.5 g |
Eiwitten | 21.2 g |
Zout | 1.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept