Yaprak sarma is een heerlijk Turks gerecht van gevulde druivenbladeren. De vulling van rijst, tomaten, ui en kruiden geeft een smakelijke vegetarische maaltijd. Geserveerd met een zelfgemaakte tomatensaus. Perfect als voorgerecht of lichte lunch.
Serveer de yaprak sarma koud met wat extra olijfolie en citroensap erover.
Maak een lekkere tomatensaus om erover te gieten voor extra smaak.
Serveer de yaprak sarma koud met wat extra olijfolie en citroensap erover.
Maak een lekkere tomatensaus om erover te gieten voor extra smaak.
Energie | 436 kcal |
---|---|
Vetten | 29.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
Koolhydraten | 43.4 g |
waarvan suikers | 9.5 g |
Vezels | 11.9 g |
Eiwitten | 7.5 g |
Zout | 2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept