Middelgrote gehaktballen, lekkere gekruid in een pittige romige paprikasaus.
Pas op met de chilivlokken. De saus kan al snel te pittig worden.
Wij hebben dit gegeten met pasta met gebakken champignons.
Pas op met de chilivlokken. De saus kan al snel te pittig worden.
Wij hebben dit gegeten met pasta met gebakken champignons.
Dit gerecht krijgt een 5 op 10. Het bevat een goede portie groenten zoals paprika, ui en tomaat. Echter, het gebruik van 700 gram rundergehakt en 100 ml crème fraîche maakt het gerecht vrij calorierijk en rijk aan verzadigde vetten. Ook de hoeveelheid zout, mede door het bouillonblokje, is een aandachtspunt. Voor een gezondere variant kies je beter voor mager gehakt en een light roomproduct.
Energie | 735 kcal |
---|---|
Vetten | 53.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 20.3 g |
Koolhydraten | 16.1 g |
waarvan suikers | 6.7 g |
Vezels | 3.5 g |
Eiwitten | 35.1 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept