Niet alleen lekker bij sushi maar ook op een plakje komkommer of een boterham met kaas. Gebruik ook het vocht eens in een dressing.
Heb je azijn met suiker over? Gooi het niet weg. Een paar plakjes komkommer erdoor en even in laten trekken. Of gebruik het om een dressing mee te maken. Heb je gember over? Schoongemaakte gember kun je uitstekend invriezen. Maak kleine porties die je snel kunt ontdooien.
Heb je azijn met suiker over? Gooi het niet weg. Een paar plakjes komkommer erdoor en even in laten trekken. Of gebruik het om een dressing mee te maken. Heb je gember over? Schoongemaakte gember kun je uitstekend invriezen. Maak kleine porties die je snel kunt ontdooien.
Energie | 120 kcal |
---|---|
Vetten | 0.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 29.4 g |
waarvan suikers | 19.7 g |
Vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 1.1 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Je kunt recepten printen door op het printer icoontje te klikken. Die is te vinden bij de afbeelding van het recept. Is dit wat je bedoelt of is er iets wat je mist?
Dankjewel voor dit recept.
Groetjes Lidy.
Heerlijk.
Ik ga het ook door salade gebruiken.
Dankjewel voor het delen van je recept. Groetjes Lidy.
Groetjes Lidy.
Mmmm nog even geduld alvorens ik kan proeven. Groetjes Lidy