Dit is HET recept voor pompoensoep dat je nu en voor altijd zult maken! Dik, romig en onweerstaanbaar. Een klassieke, makkelijk te maken pompoensoep gemaakt van verse pompoen.
Pompoensoep is 4 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast of kan tot 3 maanden worden ingevroren.
Als de soep te dik is, kun je deze bij het opwarmen verdunnen met een beetje water.
Als het te dun is (onwaarschijnlijk, maar kan gebeuren!), laat het dan een tijdje op sudderen om het te laten indikken.
Pompoensoep is 4 tot 5 dagen houdbaar in de koelkast of kan tot 3 maanden worden ingevroren.
Als de soep te dik is, kun je deze bij het opwarmen verdunnen met een beetje water.
Als het te dun is (onwaarschijnlijk, maar kan gebeuren!), laat het dan een tijdje op sudderen om het te laten indikken.
Energie | 189 kcal |
---|---|
Vetten | 11 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6 g |
Koolhydraten | 22 g |
waarvan suikers | 9 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept