Een klassieke tiramisù is een verbluffend crèmig dessert met in espresso gedoopte lange vingers, omringd door luchtig opgeklopte room en rijke mascarpone. De kwaliteit van de ingrediënten speelt een cruciale rol voor de uiteindelijke smaak van dit gerecht.
Gebruik van goede kwaliteit espresso of sterke koffie is essentieel voor de smaak.
Voor een minder zoete variant kun je de hoeveelheid suiker verminderen.
Gebruik van goede kwaliteit espresso of sterke koffie is essentieel voor de smaak.
Voor een minder zoete variant kun je de hoeveelheid suiker verminderen.
Energie | 408 kcal |
---|---|
Vetten | 25 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 14 g |
Koolhydraten | 39 g |
waarvan suikers | 17 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 8 g |
Zout | 0.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept