Pastasaus met 2 soorten gehakt is ontzettend gemakkelijk en heerlijk uit de slowcooker. Gemaakt met ui, wortel, bleekselderij en uiteraard veel tomaat.
Lekker met een flinke scheut rode wijn, maar omdat onze 2 kleindochters van 14 mee aten heb ik deze niet toegevoegd.
Deze saus is goed in te vriezen en blijft 3 maanden goed.
Proef de saus als de kooktijd is versteken, zodat je nog een en ander naar maak kunt toevoegen.
Deze saus is ook ideaal voor lasagne.
Bak eens 100 gram magere spekjes mee.
Lekker met een flinke scheut rode wijn, maar omdat onze 2 kleindochters van 14 mee aten heb ik deze niet toegevoegd.
Deze saus is goed in te vriezen en blijft 3 maanden goed.
Proef de saus als de kooktijd is versteken, zodat je nog een en ander naar maak kunt toevoegen.
Deze saus is ook ideaal voor lasagne.
Bak eens 100 gram magere spekjes mee.
Energie | 346 kcal |
---|---|
Vetten | 21.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.7 g |
Koolhydraten | 18.9 g |
waarvan suikers | 8.5 g |
Vezels | 3.3 g |
Eiwitten | 18.4 g |
Zout | 1.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept