De klassieke mimosa is een frisse, feestelijke cocktail die perfect is voor een brunch. Geniet ervan op feestdagen of gewoon op een ontspannen zondagmorgen.
Koel je glazen van tevoren om de mimosacocktail extra koud te maken zonder ijs te hoeven gebruiken.
Gebruik sinaasappelsap zonder pulp voor een gladde, sprankelende cocktail.
Probeer het recept eens aan te passen met bloedsinaasappelsap of andere fruitsoorten zoals cranberrysap, appelsap, of granaatappelsap. Een scheutje sinaasappellikeur zoals Grand Marnier kan ook worden toegevoegd voor extra smaak.
Koel je glazen van tevoren om de mimosacocktail extra koud te maken zonder ijs te hoeven gebruiken.
Gebruik sinaasappelsap zonder pulp voor een gladde, sprankelende cocktail.
Probeer het recept eens aan te passen met bloedsinaasappelsap of andere fruitsoorten zoals cranberrysap, appelsap, of granaatappelsap. Een scheutje sinaasappellikeur zoals Grand Marnier kan ook worden toegevoegd voor extra smaak.
Energie | 115 kcal |
---|---|
Vetten | 0.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 12.1 g |
waarvan suikers | 8.9 g |
Vezels | 0.1 g |
Eiwitten | 0.7 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept