Passievrucht Mojito

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deze tropische passievrucht mojito biedt een verfrissende en fruitige twist door het gebruik van bevroren passievrucht.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    10 min

Ingrediënten

Aantal porties:
1

Benodigdheden

  • Cocktailshaker
  • Stamper

Bereiding

  1. Stap 1 Meng In een cocktailshaker limoensap, suikersiroop en 6 muntblaadjes. Gebruik een stamper om de blaadjes ongeveer 10 seconden te pletten.
    1. limoensap 30 ml
    2. suikersiroop 45 ml
    3. muntblaadjes 6 blaadjes
  2. Stap 2 Voeg rum en ijs toe. Sluit de shaker en schud krachtig tot de buitenkant koud aanvoelt. Ongeveer 10 tot 15 seconden.
    1. witte rum 60 ml
    2. ijsblokje
  3. Stap 3 Giet de mojito in een glas en voeg de ontdooide passievruchtblokjes en koolzuurhoudend water toe. Roer voorzichtig.
    1. diepvries passievruchtblokjes 60 g
    2. koolzuurhoudend water 60 ml
  4. Stap 4 Vul het glas met gebroken (crushed) ijs en garneer met de overige muntblaadjes.
    1. muntblaadjes 2 st
    2. ijsblokje
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 139 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 5 februari 2025

Voedingswaarden

Per portie
Energie 267 kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 35 g
waarvan suikers 26 g
Vezels 6 g
Eiwitten 1 g
Zout 0 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account