Drie kleine "mondvermaakjes", zoals onze Zuiderburen zeggen. Drie klein amuses vega, vis en vlees en heel eenvoudig te maken. De vega dus.
Erwtenpuree is voor te bereiden. Afwerken vlak voor serveren.
Erwtenpuree is voor te bereiden. Afwerken vlak voor serveren.
Dit hapje scoort hoog op gezondheid dankzij de pure ingrediënten. De tuinerwtjes en peer leveren vezels en vitaminen, terwijl de olijfolie gezonde onverzadigde vetten toevoegt. De bereiding is eenvoudig en houdt de voedingsstoffen goed intact, met slechts een snufje zout voor de smaak. Het is een lichte, voedzame en verantwoorde keuze als amuse.
Energie | 26 kcal |
---|---|
Vetten | 0.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 5.4 g |
waarvan suikers | 3.1 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 0.9 g |
Zout | 0.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept