Deze luchtige, krokante kip bereid je eenvoudig in de airfryer. Ze zijn snel te maken en je kunt de kruiden naar smaak aanpassen. Perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd!
Verhoog de baktijd met ongeveer 2 minuten per kant wanneer je kip met bot gebruikt.
Voor het beste resultaat gebruik je een vleesthermometer. De kip is gaar als de buitenkant knapperig is en de interne temperatuur 80ºC bereikt.
Probeer ook eens verschillende kruidenmengsels zoals Cajun of Italiaanse kruiden.
Verhoog de baktijd met ongeveer 2 minuten per kant wanneer je kip met bot gebruikt.
Voor het beste resultaat gebruik je een vleesthermometer. De kip is gaar als de buitenkant knapperig is en de interne temperatuur 80ºC bereikt.
Probeer ook eens verschillende kruidenmengsels zoals Cajun of Italiaanse kruiden.
Energie | 508 kcal |
---|---|
Vetten | 20.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.9 g |
Koolhydraten | 1.9 g |
waarvan suikers | 0.1 g |
Vezels | 0.3 g |
Eiwitten | 33.1 g |
Zout | 1.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept