Dit recept voor zelfgemaakte chilipoeder is een geweldige en eenvoudige mix van kruiden en specerijen. Als je dit hebt geproefd koop je nooit meer chilipoeder uit de winkel!
Paprika is een peper en moet voor maximale houdbaarheid en sterkte in de koelkast bewaard worden.
Paprika is een peper en moet voor maximale houdbaarheid en sterkte in de koelkast bewaard worden.
Deze zelfgemaakte chilipoeder is een uitstekende keuze voor de gezondheid en scoort hoog omdat het uitsluitend bestaat uit pure kruiden en specerijen zoals paprikapoeder, oregano en komijn. In tegenstelling tot veel kant-en-klare varianten, bevat deze mix geen toegevoegd zout, suiker, conserveermiddelen of andere onnodige vulstoffen. De gebruikte specerijen zijn rijk aan antioxidanten en voegen veel smaak toe, waardoor het een gezonde manier is om gerechten te verrijken en de inname van minder wenselijke smaakmakers te verminderen.
Energie | 14 kcal |
---|---|
Vetten | 1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 3 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 1 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept