Zelfgemaakte Chilipoeder

(Nog geen beoordelingen)

Dit recept voor zelfgemaakte chilipoeder is een geweldige en eenvoudige mix van kruiden en specerijen. Als je dit hebt geproefd koop je nooit meer chilipoeder uit de winkel!

  • Voorbereiding
    5 min
  • Totaal
    5 min
Zelfgemaakte Chilipoeder
Chilipoeder werd voor het eerst samengesteld door een Duitse immigrant in Texas in de late 19e eeuw, als een manier om de smaak van traditionele Mexicaanse gerechten te reproduceren.

Ingrediënten

Aantal porties:
6

Bereiding

  1. Stap 1 Klop paprikapoeder, oregano, komijn, knoflookpoeder, uienpoeder en cayennepeper samen in een kom. Bewaar in de koelkast in een luchtdichte bak.

Tip

Paprika is een peper en moet voor maximale houdbaarheid en sterkte in de koelkast bewaard worden.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 205 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 9 maart 2024

Tip

Paprika is een peper en moet voor maximale houdbaarheid en sterkte in de koelkast bewaard worden.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 14 kcal
Vetten 1 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 3 g
waarvan suikers 1 g
Vezels 1 g
Eiwitten 1 g
Zout 0 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account