Aardappel kruidenmix

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Met deze kruidenmix geef je de gewone aardappelen, gekookt, gebakken, of als puree steeds weer een extra smaak accentje. De kant en klare kruidenmixen zijn vaak te zout en dat is niet nodig. Het is leuk om je eigen kruidenmix te maken, daarbij kun je dus naar eigen wens minder zout toevoegen. In een schoon potje blijven de kruiden lang goed.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    10 min

Ingrediënten

Aantal porties:
10

Benodigdheden

  • Maatlepels
  • Schoon potje met deksel en gelabeld.

Bereiding

  1. Stap 1 Meet alle kruiden naar wens af. Gebruik als eenheid een eetlepel, theelepel of dessertlepel.
  2. Stap 2 Doe ze over in een schoon potje, even schudden en klaar!
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

Het is moeilijk te schatten hoeveel porties de mix bevat. Dat hangt uiteraard samen met de maatlepel die je hanteert.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 259 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 8 december 2024

Tip

Het is moeilijk te schatten hoeveel porties de mix bevat. Dat hangt uiteraard samen met de maatlepel die je hanteert.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 2 kcal
Vetten 0.1 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 0.4 g
waarvan suikers 0.1 g
Vezels 0.1 g
Eiwitten 0.1 g
Zout 0.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account