De banaansjalot is een kruising tussen een ui en een sjalot. Deze kruising heeft van beide soorten de beste eigenschappen. De smaak is pittig en aromatisch en de geur is fijner dan een gewone ui. Ideaal in dit snijbonengerecht, dat snel te maken en gezond is.
In plaats van verse rode peper kun je voor een beetje pit ook een gedroogd pepertje in zijn geheel toevoegen.
Ook lekker met rode of witte ui.
In plaats van verse rode peper kun je voor een beetje pit ook een gedroogd pepertje in zijn geheel toevoegen.
Ook lekker met rode of witte ui.
Energie | 137 kcal |
---|---|
Vetten | 7.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.1 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 6.4 g |
Vezels | 4.4 g |
Eiwitten | 3.1 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept