Bietenloof, de stevige groene bladeren die bovenop verse bosjes bieten zitten, worden vaak weggegooid. Probeer in plaats daarvan eens dit eenvoudige recept voor een bijgerecht van 15 minuten waar het hele gezin van zal genieten. Rode bietenloof is voedzaam en bevat vitamine C, K, vezels, en mineralen zoals kalium en ijzer. Het bevordert de immuunfunctie, botgezondheid, en spijsvertering, en beschermt tegen vrije radicalen. Ideaal voor een gezond dieet.
Wil je alvast vooruit werken? Voltooi dan stappen 1, 2 en 3 en bewaar daarna de geblancheerde groenten tot 3 dagen in de koelkast. Wanneer je klaar bent om te koken, voltooi je de overige stappen.
Wil je alvast vooruit werken? Voltooi dan stappen 1, 2 en 3 en bewaar daarna de geblancheerde groenten tot 3 dagen in de koelkast. Wanneer je klaar bent om te koken, voltooi je de overige stappen.
Energie | 49 kcal |
---|---|
Vetten | 4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 7 g |
waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 1 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept