Zure Room met Bieslook

(Nog geen beoordelingen)

Deze romige en smaakvolle zure room met kruiden is een geweldige topping voor diverse aardappelgerechten. Door de combinatie van verse bieslook, rozemarijn en diverse kruiden, voegt het een heerlijke smaak toe aan eenvoudig gebakken aardappelen.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    20 min
  • Totaal
    35 min

Ingrediënten

Aantal porties:
8

Bereiding

  1. Stap 1 Meng in een middelgrote kom de zure room, bieslook, rozemarijn, zout, peper, knoflookpoeder en uienpoeder.
  2. Stap 2 Roer goed totdat alle ingrediënten gelijkmatig gemengd zijn.
  3. Stap 3 Laat het mengsel 20 minuten in de koelkast staan zodat de smaken zich goed kunnen vermengen.
  4. Stap 4 Serveer de zure room als topping voor gebakken aardappelen of andere aardappelgerechten.

Tip

Voor de beste smaak, gebruik je verse bieslook en rozemarijn.

Dit mengsel kan van tevoren worden bereid en in de koelkast worden bewaard totdat je het nodig hebt.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 160 keer bekeken
  • 0 keer bewaard
  • 21 augustus 2024

Tip

Voor de beste smaak, gebruik je verse bieslook en rozemarijn.

Dit mengsel kan van tevoren worden bereid en in de koelkast worden bewaard totdat je het nodig hebt.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 120 kcal
Vetten 12 g
waarvan verzadigde vetzuren 7 g
Koolhydraten 3 g
waarvan suikers 1 g
Vezels 0 g
Eiwitten 2 g
Zout 0 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account