Deze komkommer salade maak ik meestal graag bij Oosterse gerechten. Het pittige van de rode peper is absoluut niet overheersend. Natuurlijk kun je ook een halve toevoegen. Maak deze komkommer salade ruim van tevoren klaar, zodat de smaakjes kunnen intrekken.
Ik doe alles losjes uit de hand en op het oog toevoegen met deze salade zonder afmeten..... Moest
dus even sterk in de grijze cellen graven om een juiste hoeveelheid aan te geven. Voel je niet bezwaard een en ander meer of minder van de smaakmakers naar eigen smaak toe te voegen.
Ik doe alles losjes uit de hand en op het oog toevoegen met deze salade zonder afmeten..... Moest
dus even sterk in de grijze cellen graven om een juiste hoeveelheid aan te geven. Voel je niet bezwaard een en ander meer of minder van de smaakmakers naar eigen smaak toe te voegen.
Energie | 98 kcal |
---|---|
Vetten | 0.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 22.4 g |
waarvan suikers | 17.8 g |
Vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 1.6 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept