Pindakaas Mousse

(Nog geen beoordelingen)

Met dit recept voor pindakaasmousse met 4 ingrediënten bereid je een kleine hoeveelheid. Ideaal als je slechts 2 porties nodig hebt. Het is licht, romig, niet te zoet met een beetje een pit, en supersimpel om te maken.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Totaal
    10 min
Pinterest
Pindakaas Mousse
Pindakaas werd oorspronkelijk ontwikkeld als een proteïnerijke voedingsbron voor mensen zonder tanden.

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Bereiding

  1. Stap 1 Klop de Neufchâtel kaas, poedersuiker en pindakaas in een kom tot een glad en goed gemengd geheel.
  2. Stap 2 Klop in een andere kom de slagroom tot die stevig is. Voeg het pindakaasmengsel toe en klop tot het 1 geheel is.
  3. Stap 3 Verdeel gelijkmatig over 2 serveerglazen. Serveer direct of dek af en bewaar het in de koelkast.

Tip

Je kunt ook gewone roomkaas gebruiken in plaats van Neufchâtel kaas.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 753 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 22 januari 2024

Tip

Je kunt ook gewone roomkaas gebruiken in plaats van Neufchâtel kaas.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 517 kcal
Vetten 44 g
waarvan verzadigde vetzuren 20 g
Koolhydraten 24 g
waarvan suikers 18 g
Vezels 2 g
Eiwitten 11 g
Zout 0.7 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account