Een combinatie van bestaande recepten heeft mij deze creatie laten maken en het smaakt heerlijk!! Ik wil mijn stoofperen alleen nog zo eten.
Je kunt de wijn vervangen door zwartebessensap, dat geeft wel.een ies andere smaak aan het geheel.
Je kunt de wijn vervangen door zwartebessensap, dat geeft wel.een ies andere smaak aan het geheel.
Hoewel dit recept gebaseerd is op fruit, scoort het relatief laag op de gezondheidsschaal. De voornaamste reden is de grote hoeveelheid toegevoegde suiker, in totaal 200 gram. Hierdoor wordt een van nature gezonde vrucht omgezet in een calorierijke en suikerzoete traktatie. Hoewel de peren zelf vezels en vitamines bevatten, weegt de enorme suikertoevoeging zwaar mee in de beoordeling. Het is hierdoor meer een dessert dat je het beste met mate kunt eten, dan een gezonde toevoeging aan je maaltijd.
Energie | 462 kcal |
---|---|
Vetten | 0.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 111.4 g |
waarvan suikers | 88.6 g |
Vezels | 12.1 g |
Eiwitten | 1.7 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept