De koelverse tortellini is gevuld met paddenstoelen. Heerlijk met een saus van mozzarella, verse basilicum-pesto en reepjes Parmaham. Daarna gegratineerd. Lekker met geroosterde pijnboompitten.
Tortellini met een andere soort vulling zal ook lekker zijn.
In plaats van de basilicumpesto is bijvoorbeeld een pesto van gedroogde tomaten ook lekker.
Doe er dan een paar reepjes gedroogde tomaten door in plaats van Parmaham (vegetarische tortellini).
Tortellini met een andere soort vulling zal ook lekker zijn.
In plaats van de basilicumpesto is bijvoorbeeld een pesto van gedroogde tomaten ook lekker.
Doe er dan een paar reepjes gedroogde tomaten door in plaats van Parmaham (vegetarische tortellini).
Dit gerecht krijgt een 4 omdat het rijk is aan verzadigd vet en zout door de ruime hoeveelheden mozzarella, Parmaham en extra kaas. Ondanks de paddenstoelenvulling in de tortellini en de toevoeging van pijnboompitten, mist het gerecht een substantiële portie verse groenten en vezels, waardoor het een zware en minder gebalanceerde maaltijd is.
Energie | 1225 kcal |
---|---|
Vetten | 77.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 43.2 g |
Koolhydraten | 67.4 g |
waarvan suikers | 4.1 g |
Vezels | 5.5 g |
Eiwitten | 64.8 g |
Zout | 7.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept