De coeur de boeuf is een vleestomaat met een volle smaak. Daar maak ik graag een lunchsalade van. Vandaag met kappertjes, Provençaalse kruiden en blokjes boeren-roodschimmelkaas. Deze Nederlandse kaas heeft een donkerrode korst en een speciale pittige smaak.
In plaats van coeur de boeuf kun je ook een gewone vleestomaat nemen.
Pittige belegen kaas of bijvoorbeeld feta is ook lekker.
In plaats van coeur de boeuf kun je ook een gewone vleestomaat nemen.
Pittige belegen kaas of bijvoorbeeld feta is ook lekker.
Energie | 367 kcal |
---|---|
Vetten | 30 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.7 g |
Koolhydraten | 18.8 g |
waarvan suikers | 12.9 g |
Vezels | 2.5 g |
Eiwitten | 7.5 g |
Zout | 2.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept