Salade van coeur de boeuf met blokjes kaas en kappertjes

(Nog geen beoordelingen)

De coeur de boeuf is een vleestomaat met een volle smaak. Daar maak ik graag een lunchsalade van. Vandaag met kappertjes, Provençaalse kruiden en blokjes boeren-roodschimmelkaas. Deze Nederlandse kaas heeft een donkerrode korst en een speciale pittige smaak.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2
  1. Dressing

Bereiding

  1. Stap 1 Meng de stukjes tomaat met de sjalotsnippers, blokjes kaas en kappertjes.
  2. Stap 2 Klop de ingrediënten genoemd onder "dressing" door elkaar.
  3. Stap 3 Meng de dressing door de tomaten. Garneer de salade met de appelkappers.

Tip

In plaats van coeur de boeuf kun je ook een gewone vleestomaat nemen.

Pittige belegen kaas of bijvoorbeeld feta is ook lekker.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 156 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 18 mei 2024

Tip

In plaats van coeur de boeuf kun je ook een gewone vleestomaat nemen.

Pittige belegen kaas of bijvoorbeeld feta is ook lekker.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 367 kcal
Vetten 30 g
waarvan verzadigde vetzuren 7.7 g
Koolhydraten 18.8 g
waarvan suikers 12.9 g
Vezels 2.5 g
Eiwitten 7.5 g
Zout 2.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account